En este momento estás viendo Noves tarifes de l’ATM, la T-Familiar

Noves tarifes de l’ATM, la T-Familiar

Des d’En Comú Podem Rubí considerem que les noves tarifes de l’ATM són una bona notícia, en tant que per primera vegada suposen una rebaixa que afavoreixin l’ús intensiu del transport públic, per sobre de l’ús ocasional. Un dels elements fonamentals és el concepte de “tarifa plana”, és a dir, com que el títol està pagat -i a un preu més assequible- davant les opcions l’usuari tria el transport públic.
Per tant, la proposta és un primer pas en la bona direcció, amb l’objectiu de reduir progressivament l’ús del vehicle privat, tot i que hi ha evidentment aspectes a millorar. A més, amb la creació de la tarjeta multipersonal T-Familiar, pensada per a famílies o petits grups s’ha sabut crear un instrument a mida per usuaris no habituals.
L’aposta d’ECP per seguir avançant en l’increment de la mobilitat sostenible passa per fer millores en el servei (amb més freqüències, més vehicles i més estacions); i de forma molt concreta per la TMobilitat, que no entenem perquè porta més de dos anys de retard en la seva posada en marxa. Aquest títol basarà el preu en funció de la distància del trajecte -mantenint les bonificacions en funció de l’ús- i per tant acabarà amb els greuges actuals del sistema de zones tarifàries.

Deja una respuesta