En este momento estás viendo La qualitat de l’aire de Rubí és bona

La qualitat de l’aire de Rubí és bona

Rubí no té un problema de contaminació de l’aire, segons es desprèn dels mesuraments efectuats durant el 2018 per la Generalitat de Catalunya en els dos punts que té habilitats: l’Escardívol, que analitza els contaminants PM10, i el parc de Ca n’Oriol, que fa el mateix amb PM10, NO2, CO, SO2 i O3.

Es tracta d’una bona notícia, tenint en compte que el trànsit a la ciutat és important i que està envoltada de grans infraestructures viàries, a més de tenir una elevada quantitat de fàbriques al municipi. Tot i això, el regidor de Medi Ambient i Transició Ecològica, Andrés Medrano, considera que la situació “és millorable”, ja que més enllà dels dos punts de mesuratge, “l’aire es mou i per tant hi poden haver zones amb més contaminació que no s’estan detectant”.

(Notícia)

Deja una respuesta