En este momento estás viendo Rubí compta des d’aquesta setmana amb el Servei d’Atenció, Orientació i Derivació per a persones refugiades

Rubí compta des d’aquesta setmana amb el Servei d’Atenció, Orientació i Derivació per a persones refugiades

Rubí ha estrenat aquesta mateixa setmana un Servei d’Atenció, Orientació i Derivació per a persones refugiades. L’Ajuntament i la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat han signat un conveni per oferir un servei estable a la ciutat en temes d’orientació sobre protecció internacional. La col.laboració de les dues administracions passa, de fet, per dos camins: aquesta oficina d’atenció ubicada al carrer General Prim i una altra part de diagnosi a través de la comunicació amb les entitats que s’hi dediquen i també amb l’objectiu d’informar i formar als tècnics involucrats directament. El servei recull un compromís adoptat pel ple municipal de l’Ajuntament que va aprovar una moció per unanimitat de suport a l’acollida de la població refugiada al 2015.

(Notícia)

Deja una respuesta