En este momento estás viendo Nova Executiva Local “Comuns Rubí”

Nova Executiva Local “Comuns Rubí”

Nova Executiva Local “Comuns Rubí”

 

El passat dijous 09 de gener, les inscrites i inscrits de Catalunya en Comú de Rubí, en assemblea van validar la única candidatura que es va presentar per la creació de la primera executiva local de “Comuns Rubí”, donat que l’anterior es tractava d’una executiva que actuava com a “grup motor” que havia de desplegar i conduir l’organització fins les eleccions municipals de maig de 2019.

 

Aquest procés es va convocar d’acord amb el Reglament marc d’Eleccions d’Òrgans Interns que es recull en els estatuts de CEC en l’article 13 del Capítol II.

El període de presentació de candidatures va començar el passat dia 10 de desembre de 2019. Durant el període de presentació de candidatures, només ho va fer una única candidatura i un cop passat el període per a possibles al·legacions sense rebre’n cap, es va portar a la validació de la candidatura en assemblea.

 

La candidatura està conformada per l’actual regidora i regidor de govern, Ànnia García Moreno i Pau Navarro Cano, i els acompanyen Andrea de Pablos Real, Daniel Capolat Palomar, Siham Azaouyat , Jose Luís Navarro Gandoy, Montse Malé Soler i Mohamed Said El Joujat. Aquesta candidatura incorpora perfils amb experiència en organització política i activista, així com persones joves que se sumen a aquest projecte.

 

Aquesta proposta lligada a un pla de treball de dos anys contempla com a objectius consolidar l’espai polític a la ciutat, eixamplar la base i generar (recuperar) espais de debat polític sobre temes tant locals com nacionals i amb una clara intenció de generar futurs relleus dins l’organització.

 

L’assemblea de “Comuns Rubí” va avalar aquesta candidatura i pla de treball per unanimitat.

 

Desitgem molta sort i encerts per a aquest nou període dels Comuns Rubí.

 

Deja una respuesta