En este momento estás viendo Rubí sense abocadors prepara una gran manifestació per frenar Can Balasc

Rubí sense abocadors prepara una gran manifestació per frenar Can Balasc

Després de conèixer que la Generalitat ha atorgat de forma provisional l’autorització ambiental per iniciar l’activitat de dipòsit controlat a Can Balasc, la plataforma Rubí sense abocadors està preparant una gran manifestació per intentar pressionar les diferents administracions i evitar la posada en marxa de les instal·lacions.

Per preparar aquesta mobilització, la plataforma ciutadana ha decidit convocar la ciutadania aquest divendres a les 17 hores al Centre Rubinenc d’Alternatives Culturals (CRAC). Una trobada que servirà per preparar les accions contra l’abocador de Can Balasc.

A banda del tràmit de la Generalitat, que haurà d’atorgar o denegar de forma definitiva l’autorització ambiental, també resta la llicència urbanística municipal, que en aquest cas correspon a l’Ajuntament. La primera vegada que l’empresa la va sol·licitar, el consistori la va denegar perquè mancaven informes. (Notícia)

Deja una respuesta