En este momento estás viendo Bea Ortiz es proclama campiona de l’Europeu de waterpolo i és escollida millor jugadora

Bea Ortiz es proclama campiona de l’Europeu de waterpolo i és escollida millor jugadora

La waterpolista rubinenca Bea Ortiz s’ha proclamat aquest cap de setmana campiona de l’Europeu que s’ha disputat a Budapest després que el combinat espanyol superés en la final a Rússia per 13-12. A més, la jugadora del CN Terrassa ha estat escollida la millor jugadora del campionat.

Es tracta del primer or que l’esportista de Rubí aconsegueix en una competició oficial internacional amb la selecció espanyola, després de les dues plates aconseguides als mundials de Gwangju (2019) i Budapest (2017) i el bronze a l’Europeu de Barcelona (2018).

L’equip de Miki Oca va aconseguir superar a Rússia sobretot gràcies al darrer quart de partit, quan va aconseguir desfer-se de la pressió russa i aconseguir un lleuger avantatge en el marcador, suficient per arribar al final del partit per sobre de l’equip rus.

Bea Ortiz, autora de dos gols a la final, va ser triada millor jugadora del campionat pel seu joc desplegat i per ser una de les màximes golejadores del torneig. El proper repte de la rubinenca amb la selecció espanyola serà aconseguir l’or olímpic a Tòquio aquest estiu.

(Notícia)

Deja una respuesta