En este momento estás viendo Assemblea Oberta #VineiDiguesLaTeva!

Assemblea Oberta #VineiDiguesLaTeva!

Han transcorregut ja més de cent dies, gairebé cinc mesos des que formem part del govern municipal. Ara toca fer balanç, rendir comptes a tota la gent que va apostar per aquest repte de fer política des de la institució.

Hem treballat de valent en les nostres àrees però també hem incidit en d’altres ja que entenem formem part d’un equip que treballa per i per a la ciutat de manera transversal.

Hem afavorit el diàleg, la estabilitat per tal de tirar endavant grans projectes de ciutat. Feminitzant la política. I què vol dir això?  Un número paritari a una llista i prou? Aquest concepte és molt més ampli, vol dir que el nostre espai polític NO respon a uns Barons que ens diuen de dalt quines són les accions per als de baix, no. Posem l’accent en les persones, en les nostres bases, creant espais de proximitat. Trencant així amb les formes clàssica de Poder Institucional que respon a lògiques masculines, patriarcals contraries a la radicalitat democràtica. I com ho fem? Canviant les (males) pràctiques, fent de lligam entre ciutat i institució, apoderant a la comunitat.

Tan sols així es pot garantir la reducció de les desigualtats, no responent a la voràgine d’aquest patriarcat capitalista de la cultura de l’acumulació antiecològica on les bases estan infrarepresentades a les institucions.

I tot aquest relat no ho hem incorporat de manera  cosmètica, no. En aquest curt recorregut com part del govern municipal hem fet accions concretes, hem començat d’altres i totes les volem compartir amb tu.

És per això que t’emplacem el proper dijous 13 de febrer al local de la Sala Neus Català (c/Ulloa, 9) a les 19h a participar d’aquesta rendició de comptes a la assemblea oberta ja que la teva aportació es cabdal per a la nostra manera de fer política. Ja que #AmbTuHoFemPossible

 

Consell de Coalició

 

Deja una respuesta