En este momento estás viendo El Consell Assessor de Ràdio Rubí es reuneix per primera vegada en aquest mandat

El Consell Assessor de Ràdio Rubí es reuneix per primera vegada en aquest mandat

El Consell Assessor de l’OED Rubí Serveis Audiovisuals es va reunir per primera vegada en aquest mandat la setmana passada. Un consell que, recordem, és l’òrgan consultiu dels mitjans de comunicació públics de la ciutat, i que està format per representants dels partits polítics, representants de les entitats, professionals de Rubí independents i representants del teixit econòmic.

La reunió va servir en primer lloc per presentar la nova regidora del servei, Ànnia Garcia, que va explicar, entre d’altres coses, com es durà a terme el nomenament del que ha de ser el nou director o directora de l’emissora municipal. Un procés que ja està engegat i, que podria, estar enllestit abans de l’estiu tenint en compte que als comptes d’enguany hi apareix la partida pressupostària corresponent.

Durant la trobada, també es van presentar els nous membres del consell que substitueixen als que s’han donat de baixa o als que han obtingut representació com és el cas de Marta Esparza, d’ERC, que ha estat substituida per Josep Calvet. De fet, el Consell seguirà patint canvis per posar-lo al dia i perquè les persones que hi formin part estiguin vinculades a la ciutat i a la ràdio pública. Tots aquests canvis han de passar per la sessió plenària corresponent i ser aprovats.

Durant la reunió es va tornar a escollir Josep Puigventós com a president del Consell Assessor per unanimitat i Mercedes Rodríguez, com a secretària, en substitució d’Eric Laserna. Un dels objectius d’aquest consell renovat és que es treballi intensament i es tirin endavant aspectes molt importants per la ràdio com l’elecció del nou director o directora.

Notícia

Deja una respuesta