En este momento estás viendo COMUNICAT CONJUNT DE L’AJUNTAMENT DE RUBÍ I DE LA PLATAFORMA RUBÍ SENSE ABOCADORS EN RELACIÓ A CAN BALASC

COMUNICAT CONJUNT DE L’AJUNTAMENT DE RUBÍ I DE LA PLATAFORMA RUBÍ SENSE ABOCADORS EN RELACIÓ A CAN BALASC

L’Ajuntament de Rubí i la Plataforma Rubí Sense Abocadors volen matisar algunes informacions periodístiques aparegudes en el dia d’avui en relació a Can Balasc:

No hi ha cap novetat ni informació nova en relació a Can Balasc. L’Ajuntament es va veure obligat, l’any 2012, a donar compliment a una sentència atorgant la llicència d’activitats.

En cap cas el jutjat ha autoritzat un classe II. La llicència atorgada per sentència va ser per a un abocador de residus inerts.

L’Ajuntament de Rubí i la Plataforma Rubí Sense Abocadors estan demanant des del primer moment un estudi d’impacte ambiental en aquest procediment, i en canvi, la Generalitat de Catalunya ho desestima perquè considera que no és exigible. Tot i això, tant l’Ajuntament com la Plataforma Rubí Sense Abocadors no defalliran en el seu esforç i el continuaran demanant.

Per últim, el Consistori i la Plataforma només volen manifestar que, amb les seves declaracions, Mercè Rius, directora general de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic de la Generalitat de Catalunya, manifesta un absolut desconeixement de la matèria de la qual està parlant.

Notícia

Deja una respuesta