En este momento estás viendo Els rubinencs i rubinenques s’estan organitzant per ajudar de forma voluntària a qui ho necessiti

Els rubinencs i rubinenques s’estan organitzant per ajudar de forma voluntària a qui ho necessiti

En una situació tan excepcional com la que estem vivint, estan començant a aparèixer una sèrie d’iniciatives solidàries arreu del país per ajudar a aquelles persones que més ho necessiten aquests dies. I a la nostra ciutat també. Si seguiu les xarxes socials, haureu vist una d’aquestes iniciatives. Es tracta d’una xarxa de voluntaris pels col.lectius vulnerables Covid-19 de Rubí que s’ha unit també a la convocatòria de l’esplai l’Eixam de recerca de voluntaris.

La idea principal és que davant de la situació d’emergència d’ara i i la que ens espera de cara als propers dies, aquells rubinencs i rubinenques que puguin, ajudin a les persones que, per qualsevol motiu, no poden, per exemple, desplaçar-se. Així, aquesta xarxa de voluntaris i l’esplai l’Eixam demanen ajuda per fer accions com les següents: fer la compra o encàrrecs, treure a passejar els animals de companyia, xerrar per telèfon amb aquelles persones que visquin soles o ajudar a explicar i a entendre aquesta malaltia o fer de cangurs per exemple aquests dies ja que tots els infants estan sense escola i a casa, per posar només alguns exemples.

Si voleu col.laborar amb aquesta iniciativa, us podeu posar en contacte amb l’esplai a través de l’Instagram (@ceeixam), a l’e-mail (ceeixam@gmail.com) o per whatsapp (683.397.676).

Notícia

Deja una respuesta