En este momento estás viendo ASAV està organitzat el grup «Units farem força» amb professionals especialitzats per ajudar als que més ho necessiten

ASAV està organitzat el grup «Units farem força» amb professionals especialitzats per ajudar als que més ho necessiten

L’Associació de Solidaritat i Ajuda Veïnal (ASAV) ha creat una xarxa de professionals per poder atendre aquelles ciutadania rubinenca que està patint una major situació d’exclusió social aquests dies de confinament pel coronavirus.

Segons ha explicat Cristina Almirall a Ràdio Rubí, aquest grup s’anomena “Units farem força” i ja compta amb la col.laboració solidària d’unes 50 persones. El grup està format per psicòlegs, terapeutes, professors, especialistes sociosanitaris, juristes i especialistes en gent gran. Tots amb la voluntat d’ajudar als que més ho necessiten en aquests moments. Per exemple, atenen a gent gran que no pot anar a comprar, a persones depenents o a persones que viuen en urbanitzacions i que tampoc tenen possibilitat de desplaçar-se, entre d’altres.

Almirall ha comentat que ja tenen demandes i que ja han atès a casos amb necessitats extremes. Les atencions són o bé de forma presencial o per telèfon en funció de les necessitats de cada persona. De moment, encara estan acabant d’organitzar-se, però us podeu posar en contacte amb el grup a través del número de telèfon 640.96.74.61 i del correu electrònic asavrubi@gmail.com.

Recordem que la Botiga Solidària d’aquesta entitat continua oberta els dijous.

Notícia

Deja una respuesta