En este momento estás viendo EL PATI INTERIOR: XARXA DE SUPORT MUTU

EL PATI INTERIOR: XARXA DE SUPORT MUTU

El confinament ens impedeix desenvolupar moltes activitats amb normalitat, des de les més bàsiques a aquelles que tenen a veure amb el nostre temps de lleure. A Rubí, són moltes les persones que ja s’estan movent per ajudar els seus veïns i veïnes i oferir-los recursos útils. Si ets responsable d’una iniciativa que pot ser interessant per al conjunt de la ciutat, et convidem que la comparteixis amb nosaltres per tal que la puguem recopilar en aquesta web.

Ens la pots fer arribar a través d’un missatge privat a les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram. I no oblidis compartir aquest tipus de continguts amb l’etiqueta #rubiesquedaacasa perquè tothom se’n pugui beneficiar.

Aquestes són les propostes ciutadanes que ens han fet arribar:

Classes d’ukelele i guitarra

El professor i cantautor Isaak Aguilà ofereix classes virtuals en directe d’ukelele i guitarra. Habitualment dedica els dilluns i dijous a l’ukelele, i els dimarts i divendres a la guitarra clàssica, sempre a les 18 h. Hi pots accedir a través del seu Instagram.

Concert de Carolina Alabau

La cantant rubinenca us regala un petit concert aquest diumenge 29 de març a les 18 h a través del seu canal d’Instagram. L’actuació, inclosa al #emergentesfestival, inclourà temes a piano i veu del seu primer disc, Primera mirada, i també alguna versió.

Concert de Roger Margarit

El cantautor rubinenc ofereix aquest divendres 27 de març a les 22 h una nova actuació en directe des de casa, amb temes i versions demanades pels seus seguidors i seguidores. El podreu seguir des del seu perfil d’Instagram i també a través del Facebook. Promet que el repertori serà surrealista.

Màgia amb el Selvin

El mag i ventríloc rubinenc Selvin ofereix alguns trucs de màgia en vídeo a través de la seva pàgina de Facebook. Durant els propers dies, en publicarà més per animar els veïns i veïnes a quedar-se casa passant-s’ho de la millor manera possible.

Sessió d’electro swing amb Rosantique and Groovy Joy

La formació presenta a la seva pàgina de Facebook un vídeo d’una completa sessió d’electro swing emesa en directe.

Sessions de música electrònica amb Joon Davies

El DJ, productor musical i col·laborador de Ràdio Rubí, on presenta el programa Pulsar, publica al seu Facebook sessions de música electrònica.

Notícia

Deja una respuesta