En este momento estás viendo La comunitat xinesa de Rubí dona 8.000 € en material preventiu pel coronavirus a l’Ajuntament

La comunitat xinesa de Rubí dona 8.000 € en material preventiu pel coronavirus a l’Ajuntament

Fins a 51 estabilments regentats per comerciants d’origen xinès, com ara restaurants, bars, basars, supermercats o fleques, han fet entrega aquest matí de diverses caixes de material preventiu pel coronavirus a l’Ajuntament de Rubí. L’alcaldessa de Rubí, Ana Maria Martínez; i els regidors Moisés Rodríguez i Yolanda Ferrer han rebut, per part d’una desena de representants de la comunitat xinesa de Rubí, aquest materia.

Segons ha pogut saber RubiTV.cat, una de les impulsores és propietària d’un restaurant xinès, el Palacio Oriental, i es va posar en contacte amb un altre restaurador, l’Ivan Vila de la Villa Malquerida, que va fer d’enllaç amb l’Ajuntament, per poder fer arribar tot aquest material i que fos el consistori qui ho repartís entre aquell personal que ho necessités, tant els cossos policials com de neteja, o personal sanitari que treballi al nostre municipi o bé a algun dels centres hospitalaris propers. El material va arribar el dia 23 al port de Barcelona, i avui ja és a disposició de l’Ajuntament de Rubí.

En total, la comunitat xinesa ha pogut comprar 9.200 mascaretes, 8.050 de protecció bàsica i 1.150 de protecció superior, 60 ampolles de gel desinfectant, 30 unitats de roba, 5 caixes d’ulleres protectores i 120 paquets de tovalloletes humides amb alcohol desinfectant.

Notícia

Deja una respuesta