En este momento estás viendo Només una persona podrà treure a passejar el gos i a una distància màxima de 200 metres del domicili

Només una persona podrà treure a passejar el gos i a una distància màxima de 200 metres del domicili

L’estat d’alarma decretat a causa del coronavirus obliga a quedar-se a casa confinats. Un dels motius pels que es pot sortir al carrer és per anar a passejar els gossos. El Comitè d’Emergència però, ha detectat que hi ha persones que realitzen passejades amb les seves mascotes poc segures i ha decretat un ban amb noves mesures. Només una persona podrà treure a passejar el gos, un màxim de tres cops al dia. No ho podrà fer acompanyat, excepte famílies monoparentals que no puguin deixar els seus fills i filles sols a casa. A més les passejades han de ser només per cobrir les necessitats fisiològiques dels animals i no es podrà anar més enllà d’una distància de 200 metres del domicili. Recordem a més que les zones d’esbarjo per a gossos resten tancades per evitar la concentració de persones.

Notícia

Deja una respuesta