En este momento estás viendo Treballadorxs de Continental estan fent material sanitari amb impressores 3D

Treballadorxs de Continental estan fent material sanitari amb impressores 3D

Un grup de treballadors de la fàbrica Continental està fent peces i material sanitari amb impressores 3D d’una de les plantes que l’empresa té a Rubí. S’organitzen a través d’un grup de Telegram que es diu Continental Rubí Makers, on comparteixen coneixements, i que ja suma una vintena de membres. Alguns són treballadors de l’empresa i altres ho fan a títol personal perquè tenen impressores 3D a casa.

Ara mateix, estan fabricant viseres i consumibles mèdics i un cop Sanitat validi els respiradors creats amb aquesta tecnologia, també en podran fabricar. Alguns dels productes que ja han fabricat ja han arribat als hospitals de Terrassa.

A més, Continental ha informat que ja s’ha posat en contacte amb la planta de Karben i amb la central per tal de compartir la iniciativa i que aquesta estengui la producció en altres països, que també podrien necessitar en el futur aquesta tecnologia.

Aquesta iniciativa s’engloba dins del moviment Coronavirus Maker, que també s’organitza a través del Telegram i que ja compta amb el suport de més de 15.000 persones que estan fabricant materials amb aquesta tecnologia.

Notícia

Deja una respuesta