En este momento estás viendo Venda solidària de quadres d’Anna Tamayo per ajudar les residències

Venda solidària de quadres d’Anna Tamayo per ajudar les residències

La pintora rubinenca Anna Tamayo ha donat quatre obres a l’Ajuntament de Rubí per tal que es puguin vendre amb una finalitat solidària. Es tracta de les pintures ‘Estudi de barri prop de la ciutat’, ‘Estudi de ciutat’, ‘Barri des del balcó’ i ‘Una ciutat’. Les obres estan valorades entre 600 i 1.200 euros i l’artista les ven a un preu solidari que és aproximadament la meitat del seu valor al mercat.

Les persones interessades a adquirir alguna d’aquestes obres poden enviar un correu a museu@ajrubi.cat, especificant el quadre escollit. El Museu Municipal Castell gestionarà la venda si el quadre està disponible.

Els beneficis es destinaran prioritàriament a atendre les necessitats de les residències de gent gran a Rubí per desig exprés d’Anna Tamayo.

Notícia

Deja una respuesta