En este momento estás viendo ASAV impulsa la venda del llibre solidari ‘Els gats no mengen ratolins’ per Sant Jordi

ASAV impulsa la venda del llibre solidari ‘Els gats no mengen ratolins’ per Sant Jordi

L’escriptora Irene Gómez col·labora amb l’Associació de Solidaritat i Ajuda Veïnal (ASAV) amb la venda solidària del llibre ‘Els gats no mengen ratolins’, de l’editorial Excellence, amb les il·lustracions de Patricia Herreruela. El 30% dels beneficis de la venda d’aquest conte infantil es destinaran als projectes que té en marxa l’ASAV i que serviran per ajudar els infants en aquesta crisi provocada per l’epidèmia. Concretament, els diners es faran servir per comprar aliments i productes d’higiene infantil.

Per aquest motiu, ASAV demana als rubinencs que comprin aquest llibre aprofitant la diada de Sant Jordi, que tot i que la festa s’ha posposat fins al 23 de juliol, les llibreries i el gremi de floristes impulsen també un Sant Jordi virtual. El llibre es pot comprar a través de les pàgines web www.racodelllibre.cat i www.libelista.com.

Notícia

Deja una respuesta