En este momento estás viendo El Coronavirus, protagonista del concurs de Punts de Llibre de la Biblioteca

El Coronavirus, protagonista del concurs de Punts de Llibre de la Biblioteca

El Concurs de Punts de Llibre de la Biblioteca Mestre Martí Tauler, que arriba a la seva 26a edició, tindrà com a protagonista el coronavirus. Enguany, la novetat és que els treballs s’hauran d’enviar per correu electrònic.

Els infants i joves d’entre 5 i 16 anys hauran de presentar els punts de llibre a través del correu peribanezha@diba.cat entre el 20 d’abril i el 30 de juny, en format JPEG o PDF. Al correu s’ha de posar nom, cognom, telèfon i edat. El concurs compta amb quatre categories en funció de l’edat dels participants.

El lliurament de premis tindrà lloc el 21 de setembre, a les 18h, a l’auditori de la Biblioteca. Els guanyadors i guanyadores de cada categoria rebran un regal i els seus treballs seran impresos i repartits entre les persones usuàries de l’equipament cultural.

Notícia

Deja una respuesta