En este momento estás viendo L’Ateneu de Rubí celebra la Diada de Sant Jordi amb tallers familiars per fer a casa

L’Ateneu de Rubí celebra la Diada de Sant Jordi amb tallers familiars per fer a casa

El projecte d’educació artística Catàrtic i l’Ateneu volen transformar  els finestrals, balcons i terrasses rubinenques en aparadors plens de roses, dracs, cavallers i donzelles

L’Ateneu de Rubí i l’empresa Catartic, dedicada a crear tallers artístics per a infants sota la batuta d’influents artistes proposen celebrara una Diada de Sant Jordi des de casa i inspirada en el pintor, escultor i dissenyador francès, Henry Matisse. Les dues entitats volen animar a les famílies a omplir finestrals, terrasses i balconades de Rubí amb les figures de l’imaginari de Sant Jordi: roses, dracs, cavallers i donzelles

Els tallers familiars començaran el proper dilluns 20 d’abril amb vídeos explicatius sobre com fer les activitats. Els podreu trobar als canals de facebook i youtube de l’Ateneu, com a la seva pròpia web. La tècnica emprada és la dels papers retallats, creada per l’artista Henri Matisse als seus dibuixos amb tisores.

Sense deixar Sant Jordi de banda, si voleu idees de llibres per aquesta Diada confinada, la xerrada literària de l’Ateneu, que es publicarà la setmana que ve en format vídeo a càrrec de Marina Porras, versarà sobre recomanacions literàries.

Notícia

Deja una respuesta