En este momento estás viendo Les llibreries rubinenques davant del Sant Jordi del 23 de juliol

Les llibreries rubinenques davant del Sant Jordi del 23 de juliol

La nova proposta per celebrar la Diada de Sant Jordi en ple estiu ha estat acollida amb cert distanciament per les llibreries rubinenques Racó del Llibre i L’Ombra

La Cambra del Llibre de Catalunya i el Gremi de Floristes han proposat una data alternativa per celebrar la Diada de Sant Jordi per aquest 2020: el 23 de juliol. Tot i la nova data proposada per l’estiu, els gremis són conscients que «encara s’hauran de mantenir mesures de distància social per protegir la salut de la població»

Les llibreries rubinenques El Racó del Llibre i L’Ombra han acollit l’alternatiu Sant Jordi estiuenc sense gaire entusiasme. Per Enric Pallarés, de la llibreria Racó del Llibre, el 23 de juliol no serà pas un Sant Jordi tal com el coneixem. El llibreter, a més, argumenta que per les condicions ambientals de calor a l’estiu s’haurà de treballar de forma diferent, amb carpes i proteccions. L’Alba Martí de la llibreria L’Ombra considera que si aquesta data alternativa és l’acordada pels gremis de llibreters i editors participaran d’ella.

Per aquest 23 d’abril les llibreries continuaran atenent, com fan tots els dies als seus clients, via web, telèfon, email, xarxes socials i portant els llibres venuts a domicili.

Els gremis proposen una acció social per aquest 23 d’abril. A les 12h del migdia i a les 18h de la tarda, faran els #llibresalaire #Senseparadesperosenseparar. Una crida perquè tothom surti a les finestres, als terrats, patis o balcons de casa i llegir en veu alta, per acabar amb un aplaudiment amb el crit del nom de la llibreria que tinguin més propera.

Notícia

Deja una respuesta