En este momento estás viendo Tornen els Ecotallers en format virtual per a la reutilització dels recursos

Tornen els Ecotallers en format virtual per a la reutilització dels recursos

Els tallers en línia i vídeo tutorials són sobre compostatge casolà, manteniment de bicicletes, lluita contra malbaratament alimentari, manteniment o reparació de frigorífics i congeladors

Els ‘Ecotallers en clau de Re’ tenen com a fita allargar la vida d’objectes, productes i materials per tal de reduir la generació de residus. Els inscrits aprenen a restaurar, recuperar o reutilitzar recursos i així perllongar la seva utilització.

Per l’actual situació sanitària, el Servei Educatiu de Residus ha programat tallers en línia i vídeo tutorials sobre petites reparacions. Pels tallers telemàtics cal inscripció prèvia i els vídeo tutorials es podran veure al canal Youtube de l’Ajuntament

El primer taller online serà el proper 30 de juny sobre compostatge casolà. S’aprendrà a transformar els seus residus orgànics en adob per a les plantes. Els assistents obtindran un 20% de descompte a la taxa d’escombraries i podran adquirir un compostador bonificat.

En quan als vídeo tutorials, el primer serà el 13 de juliol sobre manteniment de bicicletes on s’aprendrà a reparar una punxada i a fer el manteniment de la cadena o dels frens.

Del 6 al 10 de juliol, restauradors de La Popular, L’Artesana i Umami faran videoreceptes d’aprofitament dels aliments per lluitar contra el malbaratament alimentari. Bodegues Rosàs farà un videotutorial sobre vins ecològics.

Finalment, el 23 de juliol, es farà un altre taller sobre reparació i manteniment de frigorífics i congeladors on s’aprendran trucs per allargar la seva vida útil.

Font

Deja una respuesta