En este momento estás viendo Vine i Digues la Teva!

Vine i Digues la Teva!

Companya, company,

Volem saludar-vos, adreçar-nos a totes les nostres inscrites, inscrits, simpatitzants, amics, amigues del nostre espai polític desprès d’aquesta etapa tan dura produïda per la pandèmia del coronavirus i el confinament.

Aquesta nova etapa denominada “la nova normalitat” ,la qual, ha de suposar la superació d’antics problemes que s’han sumat a les conseqüències econòmiques i socials de l’actual crisi produïda pel Covid19; diem superació ja que entenem  aquesta crisis com una oportunitat per fer un canvi de model posant a les persones en el centre.

En un món en transició on creix la incertesa global, on els populismes xenòfobs amenacen la nostra cohesió social, on el futur és percebut més com una amenaça o incertesa que com una oportunitat, és necessari recuperar la confiança, l’esperit de pacte i de negociació. Aquest sempre ha sigut el nostre compromís amb les nostres Bases  i així ho hem fet.

Ara, toca fer balanç, reflexió per poder reconduir un Nou Pla de Reconstrucció. Es per això que convoquem a una Assemblea de Coalició per al proper dimarts 7 de juliol a les 18:30 hores.

La mateixa tan sols se centrarà en dos punts: rendició de comptes del nostre grup municipal i proposta per a la nova etapa PostCovid19.

Serà la nostra primera Assemblea Virtual, aquest també és un canvi de model que suposa una oportunitat per modernitzar el funcionament de l’organització i facilitar encara més la participació de la gent. Rebreu l’enllaç amb aquest correu, tan sols heu de clicar si feu servir l’ordinador o baixar-vos l’aplicació si feu servir el telèfon mòbil.

No obstant tindrem al nostre local un espai amb garanties sanitàries per aquelles persones que no disposin de connexió a Internet o d’un dispositiu. Donat que l’aforament és limitat heu de fer una reserva prèvia enviant un correu a la nostra adreça: encomupodemrubi@gmail.com o per telèfon o WhatsApp al 644899062.

Finalment et recordem de la importància de la teva participació com de les teves aportacions, ens pots seguir i contactar a Twitter, Facebook, Instagram, a la nostra Web o subscriure’t al nostre Butlletí Digital.

 

#AmbTuHoFemPossible

#VinesiDiguesLaTeva

Deja una respuesta