En este momento estás viendo El Moviment per unes Pensions Dignes i Rubí Sanitat acorden treballar conjuntament

El Moviment per unes Pensions Dignes i Rubí Sanitat acorden treballar conjuntament

El Moviment per unes Pensions Públiques Dignes (MPPD) i la plataforma Rubí Sanitat han decidit treballar de forma conjunta durant el proper curs 2020-2021. Representants de les dues entitats es van reunir el 9 de juliol a la plaça Figueras per valorar la situació dels dos moviments i van acordar establir un mecanisme de treball conjunt entre els dos grups. La proposta es votarà en una assemblea conjunta que tindrà lloc dimarts al matí.

D’altra banda, ja s’han iniciat els treballs per connectar amb les persones interessades i els professionals de la sanitat de Rubí, així com establir un pla de treball que s’hauria d’aprovar al setembre.
Pel que fa a l’acord del 23 de juny per formar part del Pla de Xoc Social de Rubí, el Moviment per unes Pensions Públiques Dignes de Rubí estarà representat per Martín Pretel i Juan Antonio Mestanza.

Font

Deja una respuesta