En este momento estás viendo L’estiu de La Covid19

L’estiu de La Covid19

L’estiu de l’any 2020 passarà a la història per ser un dels més «casolans» en la història recent del nostre país. Gairebé la meitat de la població, el 49,3% assegura que passarà les vacances a casa. Les raons econòmiques, al 34,7% dels casos, i la por a el contagi, en un 31,2% són les que apuntalen aquesta decisió.

El que està clar és que aquesta situació ha suposat un revés i ha desmuntat, per complet la idea d’estiu, platges, turisme, descans… aquest ha passat a ser: L’estiu de La Covid19. Ara, toca ser prudents, pacients i pensar en el què més importa: la salut. Al Consell de Coalició d’En Comú Podem Rubí hem decidit fer un parèntesis d’un mes, durant tot el mes d’agost no traurem cap butlletí.

Davant la crisi, que si bé ja estava present (climàtica, de retallades als serveis públics, de drets, de model econòmic, etc…) va agreujar la Covid19, ens deixa un escenari estiuenc d’incertesa pel present i pel futur i pel que passarà en uns mesos. 

Però com tota crisis, aquesta pot esdevenir una oportunitat de canvi… I, de fet hem vist com s’han sumat moltes mans, moltes propostes a través de la Campanya “Gràcies, Rubí!”. A nivell nacional l’Ingrés Mínim Vital s’ha convertit en una realitat i un pas més cap la justícia social. 

Tot això està present en tot moment però també entenem que hem de fer una pausa (pausa amb mascareta i gels de mans) per tal d’agafar forces pels nous reptes.

Volem aprofitar aquest “tancament del curs” per donar-vos les gràcies pel suport rebut durant aquesta etapa, en especial agrair a totes les persones que van donar la seva opinió en els 45 articles que va tenir el nostre butlletí durant aquests set mesos. Continuarem defensant aquests espais de reflexió, espais de debat tan necessaris per a la “salut democràtica”. Ja que:

 

#AmbTuHoFemPossible

Deja una respuesta