En este momento estás viendo Presentació del Pacte per a la recuperació social i econòmica postCOVID-19

Presentació del Pacte per a la recuperació social i econòmica postCOVID-19

 

S’ha fet la presentació del document de Pacte per a la recuperació social i econòmica de la ciutat de Rubí postCOVID-19. Govern i partits polítics es van posar a treballar durant la primavera passada en un document que contemplava la creació de dues comissions de treball: una de recuperació de la corporació i una altra de reprojecció municipal per la crisi de la Covid-19 amb nous projectes en l’àmbit econòmic, social, d’ocupació, educatiu, urbanístic o d’habitatge (veure notícia) així com buscar recursos locals i externs per tal d’aconseguir els objectius.

Els continguts del document definitiu van ser presentats per l’alcaldessa Ana María Martínez i la segona tinenta d’alcalde Ànnia García Moreno.

Si voleu llegir el document, feu clic aquí

Font

Deja una respuesta