En este momento estás viendo Es modifiquen les activitats de carrer vinculades al Pla local d’habitatge

Es modifiquen les activitats de carrer vinculades al Pla local d’habitatge

Davant l’actual situació de la pandèmia de la Covid-19, i amb l’objectiu d’evitar el risc potencial de contagi i propagació del virus, l’Ajuntament de Rubí ha suspès la instal·lació de carpes al carrer per donar a conèixer el Pla local d’habitatge, el procés de participació inicial i recollir propostes i idees de la ciutadania. Aquests punts, que s’havien de col·locar a partir d’aquest dimarts a diversos espais del municipi, canviaran de format i es reubicaran a la recepció de la Bibioteca Municipal Mestre Martí Tauler i al Mercat Municipal en unes noves dates. D’aquesta manera, es podrà fer un control d’accés i aforament dels mateixos, així com prendre les mesures pertinents de prevenció de contagis.

El nou calendari dels punts d’informació i participació és el següent:

Biblioteca Mestre Martí Tauler (c. Aribau, 5)

  • Dilluns 21 de setembre: de 17 a 20 h
  • Dimarts 22 de setembre: de 17 a 20 h
  • Dimecres 23 de setembre: de 10 a 14 h i de 17 a 20 h
  • Dijous 24 de setembre: de 10 a 14 h i de 17 a 20 h
  • Divendres 25 de setembre: de 10 a 14 h i de 17 a 20 h

Mercat Municipal (c. Cal Gerrer, s/n)

  • Dimarts 29 setembre: de 11 a 13 h
  • Dimecres 30 setembre: de 11 a 13 h
  • Dijous 1 octubre: de 11 a 13 h i de 17 a 19 h
  • Divendres 2 octubre: de 11 a 13 h i de 16 a 19 h
  • Dissabte 3 octubre: de 11 a 13 h

La resta d’accions programades dins el procés de participació ciutadana del Pla local d’habitatge, que inclouen debats presencials i participació en línia, es mantenen tal com estaven previstes. Tota la informació sobre les mateixes es pot trobar al web municipal (www.rubi.cat/plalocalhabitatge) i a la plataforma Participa Rubí (https://participa.rubi.cat).

Font

Deja una respuesta