En este momento estás viendo Vols saber com et pot beneficiar la Regulació de Lloguers?

Vols saber com et pot beneficiar la Regulació de Lloguers?

La Llei de Regulació de Lloguers es va publicar ahir al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC). És a dir, avui mateix la Llei ha entrat en vigor: els nous contractes de lloguer han d’estar regulats i els preus no poden superar els topalls establerts a 60 municipis.

Durant els darrers dies, sou moltes les llogateres i llogaters que us heu dirigit al Sindicat per resoldre tots els dubtes relatius a la nova regulació. Per aquest motiu, hem elaborat una guia que explica punt per punt tot el que heu de saber sobre la nova Llei: 

Aviat treure’m la versió en castellà, disculpeu les molèsties.

La regulació dels preus de lloguer no hauria estat possible sense les 2.000 famílies afiliades al Sindicat. Ara més que mai necessitem seguir creixent per impulsar el canvi. És igual si tens la teva casa en propietat o vius de lloguer: si estàs a favor del dret a l’habitatge, suma-t’hi.  

Font

Deja una respuesta