En este momento estás viendo L’Ajuntament adquireix un habitatge d’un banc al barri de Les Torres per destinar-lo al lloguer social

L’Ajuntament adquireix un habitatge d’un banc al barri de Les Torres per destinar-lo al lloguer social

L’Ajuntament de Rubí, a través de la societat municipal Proursa, ha exercit novament el dret de tanteig i retracte per adquirir un habitatge propietat d’una entitat financera del barri de Les Torres. Ja són quatre els immobles que el consistori ha adquirit a través d’aquest procediment.

Aquests habitatges s’adjudiquen en règim de lloguer social a persones o famílies en situació de vulnerabilitat que formen part de la borsa de lloguer social de l’Ajuntament.

D’altra banda, l’administració local ha rehabilitat i adaptat un habitatge de propietat municipal situat al barri del 25 de Setembre, que havia quedat lliure per la defunció de la seva llogatera. El pis s’ha adjudicat en règim de lloguer social a una família de quatre membres, un dels quals té una gran discapacitat. Les persones estaven a l’espera de disposar d’un habitatge adaptat des del 2015, ja que el pis on residien, propietat d’una entitat financera, no reunir les condicions d’accessibilitat necessàries. L’actuació ha tingut un cost de 24.000 euros i s’ha assumit a través d’una subvenció de la Diputació de Barcelona.

Font

Deja una respuesta