En este momento estás viendo Rubí Brilla i Sorea faran un taller en línia per estalviar aigua i reduir la factura

Rubí Brilla i Sorea faran un taller en línia per estalviar aigua i reduir la factura

El Servei Rubí Brilla i Sorea, l’empresa encarregada de la gestió municipal de l’aigua a la ciutat, han preparat un taller virtual per analitzar les factures de l’aigua i aprendre com reduir el seu cost. La sessió tindrà lloc dimarts vinent i també ensenyarà trucs per utilitzar menys aigua a casa i estalviar encara més.

Durant el taller, s’explicaran els conceptes bàsics de la factura de l’aigua per tal que es puguin interpretar fàcilment. També s’informarà de les diferents bonificacions que permeten reduir el cost dels rebuts, així com de trucs i consells per estalviar aigua en el dia a dia.

La sessió tindrà lloc el dimarts 15 de desembre a les 18 h i es podrà seguir en directe al canal de YouTube de l’Ajuntament. El taller és gratuït però, per participar-hi, cal omplir un formulari específic.

Recordem que Rubí Brilla també ha fet tallers en línia per estalviar a les factures de la llum i el gas, unes sessions ja penjades al canal municipal de YouTube. El servei també té en marxa el projecte d’anàlisi individualitzat de les factures elèctriques.

Font

Deja una respuesta