En este momento estás viendo La Sala Neus Català edita un calendari per col·laborar amb la recuperació de la memòria històrica

La Sala Neus Català edita un calendari per col·laborar amb la recuperació de la memòria històrica

La Sala Neus Català ha posat a la venda aquesta setmana un calendari de 2021, editat per membres de l’entitat, que inclouen fotografies i cites cèlebres de l’última supervivent catalana dels camps nazis, que va morir l’abril de l’any 2019 als 103 anys.

Els calendaris es poden adquirir a la Sala Neus Català (c/ Ulloa, 9) per 10 euros, que seran destinats íntegrament a l’Associació per a la Recuperació de la Memòria Històrica (ARMH). Aquesta associació es dedica, des de fa 20 anys, a exhumar fosses comunes del franquisme per tal d’identificar les restes de les víctimes.

Amb la imatge i les paraules de la cèlebre resistent antifeixista, la Sala vol «posar el seu granet de sorra» a la tasca de dignificació de les víctimes del feixisme a Espanya.

Deja una respuesta