En este momento estás viendo Rubí lliura al CatSalut les més de 4.000 signatures que reclamen millores als CAP de la ciutat

Rubí lliura al CatSalut les més de 4.000 signatures que reclamen millores als CAP de la ciutat

La trobada ha tingut lloc aquest dimecres al matí a la sala de plens de l’Ajuntament i ha servit per lliurar als representants del CatSalut les 4.206 signatures que la plataforma ciutadana ha recollit a Rubí per reclamar millores a l’atenció sanitària que reben els rubinencs. La reunió ha comptat amb la participació de l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, la regidora de Sanitat, Marta Oliva Martín, la gerent de l’Àmbit Metropolità Nord de la Regió Sanitària de Barcelona, Anna Aran, la directora executiva del Sector Sanitari del Vallès Oest del CatSalut, Catalina Serra i membres de la plataforma ciutadana Rubí Sanitat.

D’aquesta manera, l’entitat rubinenca ha fet arribar a la Generalitat les seves reivindicacions a favor de la sanitat pública i la millora dels serveis que reben els rubinencs i rubinenques.

De la seva banda, el Cat Salut ha entregat a la plataforma i l’Ajuntament la informació que l’entitat havia sol·licitat sobre els serveis que es presten a la ciutat, els recursos que s’hi destinen i els plans de futur. Ara, entitat i regidoria de salut analitzaran aquesta informació per posar en marxa la comissió i encarar qüestions com quin és l’estat de les infraestructures sanitàries de Rubí, quins recursos humans, econòmics i tecnològics hi ha destinats i quins són els plans d’inversió, entre d’altres.

A més, la cita ha servit per acordar la creació d’una comissió de treball que farà seguiment de l’estat i la qualitat del serveis que presten els Centres d’Atenció Primària (CAP) de la ciutat.

L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, ha celebrat la creació d’aquest espai de treball i ho ha qualificat com una “bona oportunitat per anar millorant l’assistència sanitària pública que rebem els rubinencs i rubinenques”.

Aquest grup de treball estarà format pels diferents actors implicats en la sanitat pública local, és a dir, el CatSalut, Mútua de Terrassa i Consorci Sanitari de Terrassa, que són les empreses gestores del servei, la plataforma Rubí Sanitat i l’Ajuntament. La feina d’aquesta comissió serà vetllar pel compliment dels compromisos de servei i qualitat establerts en la llei que regula l’atenció primària.

Deja una respuesta