En este momento estás viendo Obert el termini d’exposició pública del Pla local d’habitatge

Obert el termini d’exposició pública del Pla local d’habitatge

L’Ajuntament de Rubí ha obert el tràmit d’informació pública i audiència de l’expedient del Pla local d’habitatge de Rubí 2021-2027 per tal que les persones i entitats interessades puguin consultar el document i formular-hi al·legacions per escrit. Així s’ha notificat mitjançant un edicte publicat al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i al Tauler d’Anuncis de la Seu Electrònica municipal.

El Pla local d’habitatge va ser aprovat de manera inicial per majoria absoluta a la sessió plenària del passat 25 de març. Un cop finalitzi el termini d’exposició pública, l’Ajuntament resoldrà totes les reclamacions i suggeriments presentats i el document serà aprovat de manera definitiva pel Ple. En cas de no haver-hi cap al·legació, l’acord inicial esdevindrà definitiu sense necessitat de cap altre tràmit i serà comunicat al Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

L’expedient es pot consultar fins al 21 de maig a les oficines del Servei d’Habitatge, situades al carrer de Prim, 33-35, 4a planta, de dilluns a dijous, de 9 a 14 h, o bé de manera telemàtica a través de la plataforma Rubí Participa.

El Pla local d’habitatge de Rubí és el document que detalla els objectius, estratègies i actuacions que l’Ajuntament desenvoluparà en els propers sis anys per garantir un habitatge digne i assequible a la ciutadania. La proposta va ser aprovada de manera inicial amb els vots favorables de l’equip de govern, integrat pel Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) i En Comú Podem (ECP), i de l’Alternativa d’Unitat Popular (AUP) i les abstencions d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Ciutadans-Partido de la Ciudadanía (Cs) i Veïns per Rubí (VR).

Font

Deja una respuesta