En este momento estás viendo Oberta una nova convocatòria per sol·licitar ajuts al lloguer

Oberta una nova convocatòria per sol·licitar ajuts al lloguer

Els ajuts al pagament del lloguer MITMA, que finança el Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana i que atorga l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, es poden sol·licitar fins al 4 de juny. El tràmit s’ha de fer de forma telemàtica a través de la web de la Generalitat.

L’import de la subvenció és d’entre 240 i 2.400 euros anuals. La quantia final es calcula en funció de l’esforç en el pagament de la renda, segons els ingressos de la unitat familiar.

Per accedir als ajuts, cal complir els següents requisits:

  • Un màxim d’ingressos anuals d’11.279,38 euros per una persona adulta i de 3.759,79 euros per cada persona addicional.
  • Un mínim d’ingressos suficient per pagar el lloguer, ponderats segons el nombre de membres de la unitat de convivència i la localització de l’habitatge.
  • Un import màxim de lloguer mensual de 800 euros a la demarcació de Barcelona, i de 900 euros per a famílies nombroses i persones amb discapacitat i barem de mobilitat favorable.

Les persones sol·licitants han d’aportar la documentació especificada a la pàgina web de la Generalitat.

La ciutadania que vulgui fer alguna consulta sobre la tramitació dels ajuts té a la seva disposició l’Oficina Local d’Habitatge de l’Ajuntament de Rubí. Per ser-hi atès o atesa, cal trucar al telèfon 93 588 66 93 de dilluns a divendres de 9 a 14 h i els dilluns també de 16 a 18.30 h.

Font

Deja una respuesta