En este momento estás viendo Es busquen pisos de lloguer a Rubí per incloure’ls al programa Reallotgem.cat

Es busquen pisos de lloguer a Rubí per incloure’ls al programa Reallotgem.cat

L’Ajuntament de Rubí ha iniciat la cerca de pisos buits per posar-los a lloguer dins el programa Reallotgem.cat, que impulsa l’Agència de l’Habitatge de Catalunya amb l’objectiu d’allotjar famílies que tenen informe favorable de la Mesa d’emergències.

Els propietaris interessats es poden posar en contacte amb l’Oficina Local d’Habitatge a través del correu mml@ajrubi.cat.

El programa Reallotgem.cat vol captar pisos buits i per això ofereix facilitats tant a les persones titulars dels immobles com als llogaters. L’Agència de l’Habitatge de Catalunya paga per avançat l’import equivalent a 18 mensualitats amb l’objectiu d’animar els propietaris a arrendar-los i, alhora, ajudar aquells que, a conseqüència de la crisi sanitària, necessiten un habitatge de lloguer. Es tracta, per tant, d’un sistema d’arrendament amb garanties.

Per poder adherir-se al programa, els pisos han de complir els següents requisits: disposar de cèdula d’habitabilitat vigent, estar en condicions que permetin ocupar-los de manera imminent i tenir d’alta els subministraments, o bé disposar dels butlletins necessaris per poder donar-los d’alta, tenir una superfície màxima útil de 90 m2 – s’admetran habitatges amb superfície superior, però les condicions econòmiques màximes es regularan per aquest màxim de 90 m2 – i s’admetran, també, apartaments i aparthotels que tinguin lavabo i cuina pròpia.

Un cop verificats tots els requisits, l’Agència de l’Habitatge de Catalunya formalitzarà un contracte d’arrendament amb la persona propietària de l’habitatge conforme a la Llei 29/1994, de 24 de novembre, d’Arrendaments Urbans.

En el moment de la signatura, l’Agència tramitarà el pagament, en una sola vegada, de la renda dels primers 18 mesos de contracte i de la fiança.

Font

Deja una respuesta