En este momento estás viendo Rubí obté el 100% de puntuació del segell Infoparticipa

Rubí obté el 100% de puntuació del segell Infoparticipa

La web municipal Rubi.cat ha rebut per sisè any consecutiu el Segell Infoparticipa 2020 que reconeix la transparència informativa del portal. Enguany, a més, l’espai ha rebut el 100% de puntuació ja que compleix tots els criteris que analitza el guardó. El reconeixement ha tingut lloc aquest dilluns a la tarda a l’auditori de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Aquesta distinció l’atorga el grup de recerca Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència (ComSET) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a partir de l’avaluació de 52 indicadors, quatre més que en l’edició anterior. Aquests punts s’estructuren en tres eixos: qui són els i les representants polítics?, quina informació proporcionen sobre el municipi i la gestió dels recursos col·lectius? i quines eines s’ofereixen per a la participació ciutadana?

Rubi.cat compleix amb tots aquests paràmetres i per això ha rebut un 100% en l’avaluació d’enguany, millorant el 96% assolit al 2020.

El regidor de Transparència, Pau Navarro Cano, reivindica la fita assolida:  «Més enllà del compromís polític de l’equip de govern en assolir els màxims nivells de qualitat en la transparència, és un reconeixement a la feina tècnica i transversal de l’estructura humana de l’Ajuntament de Rubí. L’objectiu es seguir millorant.»

El Mapa Infoparticipa és una eina creada pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB que té com a objectiu avaluar la qualitat i la transparència de la informació a les pàgines web dels ajuntaments.

Font

Deja una respuesta