En este momento estás viendo Dia Mundial de les Persones Refugiades

Dia Mundial de les Persones Refugiades

Islamofòbia a Catalunya. Què en sabem?

L’associació Stop Als Fenòmens Islamòfobs (SAFI) és un col·lectiu multidisciplinar, plural i independent, que es proposa com a espai de trobada, recerca, formació i denúncia sobre els discursos i pràctiques islamòfobes, sobretot aquelles que esdevenen al territori català. Des de SAFI, s’entén per islamofòbia tot aquell acte de discriminació, actitud hostil o perjudici provocat a una persona o col·lectiu pel fet de ser identificat com a persona musulmana, així com tot discurs que fomenta i/o normalitza aquestes pràctiques.

Els objectius d’aquesta formació són millorar la convivència intercultural, fomentar la participació de les persones musulmanes en el teixit associatiu, i generar sinergies entre les entitats de Rubí implicades en la lluita contra les discriminacions.

La formació està dirigida a la ciutadania de Rubí en general; persones majors d’edat; a títol individual, membres d’entitats o associacions veïnals, professionals de l’àmbit social i educatiu i tècnics/ques municipals del consistori.

Per últim, la formació està estructurada en 15 hores presencials i dividida en cinc sessions de 3 hores cadascuna. Els dies de la formació seran: 7, 8, 9, 15 i 16 de juny de 16.30 h a 19.30 h a l’auditori de la biblioteca Mestre Martí i Tauler.

Font

Deja una respuesta