En este momento estás viendo Rubí felicita el Club Natació Rubí pel seu retorn a la Divisió d’Honor del waterpolo masculí

Rubí felicita el Club Natació Rubí pel seu retorn a la Divisió d’Honor del waterpolo masculí

L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, ha presidit aquest dissabte una recepció institucional al conjunt Sènior Masculí del Club Natació Rubí que s’ha proclamat campió de lliga i ha certificat recentment el seu retorn a la Divisió d’Honor de waterpolo. L’equip torna a la màxima categoria estatal del waterpolo quatre temporades després de jugar a Primera Nacional.

Els jugadors han anat acompanyats del seu entrenador Rui Tiago, el president del club, David Ortiz Esteban, i Jaume Obrador Olivé, vocal de la junta directiva.

Durant l’acte, l’alcaldessa ha entregat una placa commemorativa al president del club que ha signat el llibre d’honor de l’esport de la ciutat.

Tots els reconeixements són pocs per qui porta el nom de la nostra ciutat fora de les nostres fronteres. El campionat de lliga i el retorn a la Divisió d’Honor són una magnífica manera de celebrar el 50è aniversari del club. Moltes felicitats, equip!”, ha dit l’alcaldessa.

L’alcaldessa també ha recordat que el món de l’esport també ha hagut d’adaptar-se a la pandèmia i ha lloat especialment els èxits de l’equip que ha hagut de competir en condicions especials que han fet més exigent encara la pràctica esportiva.

La recepció ha comptat amb la presència del regidor d’Esports, Juan López Nuñez; el primer tinent d’alcaldia, Moisés Rodríguez Cantón; la segona tinenta d’alcaldia Ànnia García Moreno; la regidora de promoció de l’esport femení, Marta Oliva Martín i els portaveus dels grups municipals de Ciutadans i Veïns per Rubí, Roberto Martín Martín i Antoni García Berea.

Font

Deja una respuesta