En este momento estás viendo Cloenda del primer curs d’Islamofòbia a Rubí

Cloenda del primer curs d’Islamofòbia a Rubí

L’associació Stop Als Fenòmens Islamòfobs (SAFI) és un col·lectiu multidisciplinar, plural i independent, que es proposa com a espai de trobada, recerca, formació i denúncia sobre els discursos i pràctiques islamòfobes, sobretot aquelles que esdevenen al territori català. Des de SAFI, s’entén per islamofòbia tot aquell acte de discriminació, actitud hostil o perjudici provocat a una persona o col·lectiu pel fet de ser identificat com a persona musulmana, així com tot discurs que fomenta i/o normalitza aquestes pràctiques.

El curs s’emmarca dins les activitats amb motiu del Dia de les Persones Refugiades i va estar a càrrec de  SAFI amb la col·laboració de la Xarxa Antirumors de Rubí.

El curs va tenir lloc a la biblioteca municipal Mestre Martí i Tauler amb una durada de 15 hores presencial. La cloenda del dia d’avui es va fer a la mezquita de Rubí.

Deja una respuesta