En este momento estás viendo 2a Assemblea Oberta de Coalició del 2021

2a Assemblea Oberta de Coalició del 2021

Companya, company,

Estem al segon estiu marcat per la Covid, farcit de reptes per tal d’adaptar-nos a un segon any ple d’incerteses de com evolucionarà aquesta pandèmia, quines noves mesures haurem de prendre com societat per poder afrontar-la.

Any intens políticament tant en l’àmbit nacional com autonòmic, territorial i local.

En l’àmbit local el nostre Grup Municipal ha estat a l’altura, incidint en les accions de les polítiques municipals fent complir moltes de les nostres accions programàtiques. Sempre al costat de la gent, de les nostres bases, de la ciutadania.

Abans de la pausa d’estiu, toca fer balanç d’aquest primer semestre del 2021 i marcar-se objectius pel que resta d’any.

És per això que convoquem a una Assemblea de Coalició per al proper dimecres 14 de juliol a les 18:30 hores. L’ordre del dia constarà tan sols de dos punts: rendició de comptes del nostre Grup Municipal i  precs i propostes de les persones que hi participin.

La proposta és tornar al format presencial, retrobar-nos al nostre local (un espai amb garanties sanitàries) entenent que la majoria ja teniu la pauta complerta o com mínim una dosis administrada.

Donat que l’aforament és limitat heu de fer una reserva prèvia enviant un correu a la nostra adreça: encomupodemrubi@gmail.com o per telèfon o WhatsApp al 644899062.

Per participar d’aquesta assemblea de manera virtual tan sols heu de fer clic a l’enllaç:  https://meet.catalunyaencomu.cat/AssembleaRubi

Finalment et recordem de la importància de la teva participació com de les teves aportacions, ens pots seguir i contactar a TwitterFacebookInstagram, a la nostra Web o subscriure’t al nostre Butlletí Digital.

 

#AmbTuHoFemPossible

#VineiDiguesLaTeva

 

Deja una respuesta