En este momento estás viendo L’Ajuntament millora les voreres de part del camí escolar del Rivo Rubeo

L’Ajuntament millora les voreres de part del camí escolar del Rivo Rubeo

L’Ajuntament de Rubí ha iniciat aquest dilluns les obres de millora del camí escolar del Rivo Rubeo. L’actuació se centra a l’avinguda de Castellbisbal, on es faran diferents intervencions per millorar la seguretat dels vianants.

Als Pressupostos Participatius 2018, l’AFA de l’escola Rivo Rubeo va presentar una proposta per millorar l’accés peatonal al centre educatiu, que va ser el segon projecte més votat per la ciutadania. Tot i així, es va haver de ser desestimada perquè superava la dotació econòmica prevista en aquella edició. “Aquesta era una molt bona proposta, que a més va gaudir de molta acceptació entre les persones que van prendre part als Pressupostos Participatius. Lamentablement, no es va poder fer realitat en el marc d’aquest projecte. Per això vam adoptar el compromís de realitzar aquelles actuacions que facilitessin l’accessibilitat d’infants i famílies a l’escola des de l’avinguda de Castellbisbal, com a part del projecte de camins escolars que es desenvolupa des de fa uns anys”, ha explicat l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez.

Les obres consistiran a anivellar i pavimentar diversos trams de vorera i alguns passos de vianants, fent-los accessibles; ampliar diferents trams de vorera; col·locar senyalització vertical, i desplaçar una bateria de contenidors per tal que no obstaculitzin la visió dels vianants, tant per ser vistos pels vehicles com per comprovar que poden travessar sense perill.

Les diferents intervencions tenen un cost de 92.111,07 euros.

Font

Deja una respuesta