En este momento estás viendo L’INCASÒL es compromet que el camp de golf de Can Sant Joan sigui en el futur un espai obert a la ciutadania

L’INCASÒL es compromet que el camp de golf de Can Sant Joan sigui en el futur un espai obert a la ciutadania

L’Institut Català del Sòl (INCASÒL) s’ha compromès davant dels ajuntaments de Rubí i de Sant Cugat a posar-se a treballar per tal que els actuals terrenys del camp de golf de Can Sant Joan es converteixin en un futur en un espai obert a la ciutadania. Aquest posicionament s’ha donat a conèixer en el marc d’una reunió que ha tingut lloc aquest dilluns a l’Ajuntament de Rubí, amb la presència d’Ana María Martínez Martínez, alcaldessa de la ciutat, Mireia Ingla Mas, alcaldessa de Sant Cugat, i Mercè Conesa Pagès, directora de l’INCASÒL. A la trobada també han assistit regidors i tinents d’alcaldia de les dues poblacions veïnes.

L’alcaldessa de Rubí ha valorat molt satisfactòriament la reunió d’aquest dilluns “davant l’actitud positiva que ha manifestat en tot moment l’INCASÒL”. La màxima responsable de l’Ajuntament de Rubí ha matisat, però, que “ens trobem en una fase inicial del projecte en la qual comencem a treballar de valent les tres administracions perquè els actuals terrenys del camp de golf s’acabin convertint en un espai obert a la ciutadania”. Martínez s’ha mostrat contenta perquè el posicionament de l’INCASÒL “és una garantia perquè aquesta zona de la ciutat s’acabi convertit en un espai per a ús ciutadà”.

L’antic camp de golf de Can Sant Joan és un espai de 80 hectàrees situat entre Rubí i Sant Cugat que actualment està en desús. L’Ajuntament de Rubí ja havia alertat en successives ocasions de l’estat d’abandonament d’aquest espai. El Consistori rubinenc va presentar una moció al Ple per a la recuperació d’aquest enclavament estratègic.

El camp de golf de Can Sant Joan es va inaugurar el 1994 i va ser el primer camp de golf públic de Catalunya. L’abril de 2018 va ser clausurat per ordre judicial.

Font

Deja una respuesta