En este momento estás viendo L’Ajuntament obre un procés participatiu perquè la ciutadania pugui fer aportacions al Pla director de Rubí Brilla

L’Ajuntament obre un procés participatiu perquè la ciutadania pugui fer aportacions al Pla director de Rubí Brilla

L’Ajuntament de Rubí ha iniciat un procés participatiu per tal d’enriquir el Pla director de Rubí Brilla 2030. Els rubinencs i les rubinenques poden fer arribar les seves aportacions fins al 29 d’octubre a través de la plataforma Participa Rubí.

El Pla director de Rubí Brilla 2030 és l’eina que defineix les línies estratègiques i les accions d’eficiència energètica i ús de renovables que l’Ajuntament de Rubí es planteja dur a terme en tots els àmbits de la ciutat durant els propers anys. Tot plegat, amb l’objectiu de reduir les emissions de CO2 en un 55% per a l’any 2030 i, al mateix temps, millorar la qualitat de vida de la ciutadania i la competitivitat de les empreses.

Actualment, aquest pla està acabant de definir-se i l’objectiu és que pugui ser aprovat pel Ple municipal entre els mesos de novembre i desembre de 2021. “Abans, però, hem volgut compartir aquesta proposta de Pla director amb els rubinencs i les rubinenques per tal que ens puguin fer arribar opinions, reflexions i/o suggeriments”, ha explicat el regidor de Medi Ambient, Transició Ecològica i Benestar Animal, Andrés Medrano Muñoz. “Les aportacions rebudes seran valorades i poden ajudar a enriquir l’estratègia perquè Rubí avanci ràpidament cap a la sostenibilitat”.

Deja una respuesta