En este momento estás viendo Comencen les votacions de les propostes ciutadanes dels Pressupostos Participatius 2022

Comencen les votacions de les propostes ciutadanes dels Pressupostos Participatius 2022

Els Pressupostos Participatius 2022 entren a la fase de votació. Des d’aquest dilluns, 25 d’octubre, i fins al 25 de novembre els ciutadans i ciutadanes majors de 16 anys podran triar les propostes que considerin més interessants per a la ciutat.

Durant la fase de presentació de propostes, s’ha recollit un total de 118 aportacions ciutadanes. D’aquestes, 19 són les que han passat a la següent fase ja que la resta no complia les condicions fixades. És a dir, aquestes 19 accions seleccionades són inversions, s’ubiquen dins les competències municipals, no impliquen la contractació de personal i no condicionen l’acció municipal futura. A més, tampoc superen els 125.000 euros de cost.

Les votacions s’obren aquest dilluns a la plataforma Rubí Participa. Les persones que hi participin podran triar les propostes que considerin més adequades per a la ciutat sempre que la tria no superi els 250.000 euros del pressupost total.

Les persones interessades també podran expressar les seves preferències de manera presencial. Durant el termini de votacions, s’habilitaran diversos punts de participació itinerant en horari de matí, de 10 h a 14 h, o de tarda de 16.30 h a 20.30 h.

El primer punt s’instal·larà a l’edifici Rubí Forma el dos de novembre a la tarda. L’endemà, es podrà votar a la biblioteca Mestre Martí Tauler al matí i a l’Ateneu a la tarda. El dijous 4 de novembre, el punt de participació es trasllada en horari de matí al carrer de Francesc Macià.

L’11 de novembre, la biblioteca torna a acollir el unt de votació entre les 16 h i les 20 h. L’endemà, les persones que hi vulguin prendre part ho hauran de fer al Mercat Municipal, al matí, i al Duet Sports, a la tarda. El dissabte 13 de novembre, el mercat torna a ser el punt de participació en horari de matí.

La següent cita per emetre el vot de manera presencial serà el dilluns 22 de novembre a l’edifici Ressò des de les 16 h a les 20 h. L’endemà dimarts 23, al matí la participació serà al Rubí Forma al matí i a la tarda a Can Rosés. Aquesta mateixa ubicació es repetirà l’endemà al matí.

Font

Deja una respuesta