En este momento estás viendo L’Ajuntament proposa a la ciutadania escapar del «Malson entre la brossa»

L’Ajuntament proposa a la ciutadania escapar del «Malson entre la brossa»

El Servei Educatiu de Residus de l’Ajuntament de Rubí posa a disposició de la ciutadania un escape room virtual per promoure la correcta selecció de residus i donar a conèixer el camí que segueixen les diferents fraccions un cop es diposita la brossa al contenidor que toca. L’activitat s’emmarca en la campanya «Recicla! Amb tu cuidem el medi ambient», que es va posar en marxa a l’octubre.

Aquesta campanya de conscienciació sobre la importància de reciclar els residus correctament compta amb el suport d’Ecoembes i Ecovidrio i s’ha dividit en dues fases. La primera, de caràcter informatiu i divulgatiu, ha consistit en la difusió de diversos materials gràfics i audiovisuals que expliquen que reciclar és un hàbit bàsic i senzill que ens permet cuidar el nostre món. La segona fase, que arrenca ara, se centra en l’escape room virtual “Malson entre la brossa”, que ja està disponible a https://malsonentrelabrossa.cat/ i del qual se’n pot veure el tràiler al canal de YouTube municipal. A través d’aquest joc, la ciutadania coneixerà per què és important reciclar i quins residus s’han d’abocar a cada contenidor, entre d’altres.

L’escape room té tres nivells de dificultat i, en una mateixa partida, hi poden jugar des d’un fins a tres jugadors. El públic objectiu de la proposta són els i les adolescents, tot i que gràcies als diferents nivells de dificultat, és apte per a infants a partir de 10 anys i també pel públic adult.

Font

Deja una respuesta