En este momento estás viendo Proursa firma un conveni per millorar la tinença d’animals als pisos de lloguer municipals

Proursa firma un conveni per millorar la tinença d’animals als pisos de lloguer municipals

La societat municipal Proursa i l’entitat Salvem Animals Recollits (SAR), amb seu a Terrassa, han signat un conveni de col·laboració que té per objectiu millorar la convivència entre animals de companyia i persones en els pisos de titularitat municipal.

En el marc d’aquest acord, que es concep com una prova pilot, professionals de l’educació canina visitaran les llars de lloguer municipals on viuen gossos i, en cas de detectar-hi situacions anòmales, oferiran a les persones inquilines consells per millorar-les. “En alguns casos, hi ha animals amb problemes de conducta, o d’higiene i cura. La forma de treballar de l’entitat SAR, millorant les condicions dels animals a través de les persones propietàries, ens ha semblat respectuosa i adequada per als nostres objectius”, ha explicat la regidora d’Habitatge, Ànnia García Moreno.

El conveni contempla una primera fase d’implementació d’un any de durada, durant la qual l’entitat SAR oferirà els seus serveis sense cap cost. Un cop passat aquest temps, es farà una avaluació del programa i es prendrà una decisió sobre la seva continuïtat.

Font

Deja una respuesta