En este momento estás viendo L’Ajuntament promou el regal de joguines no sexistes

L’Ajuntament promou el regal de joguines no sexistes

L’Ajuntament de Rubí impulsa la campanya Per Nadal, joguines no sexistes, que convida la ciutadania a fugir dels estereotips i contribuir a crear una societat lliure de sexisme.

Tal com ha destacat l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, “les joguines no poden ser un motiu de discriminació, sinó d’inclusió. No hi ha joguines de nens i de nenes, en realitat tot depèn de la nostra mirada”. La campanya promoguda per l’Ajuntament aposta per la coeducació i perquè tots els infants puguin jugar segons els seus gustos, “de manera lliure i feliç”.

La iniciativa s’ha posat en marxa coincidint amb les festes nadalenques, ja que es tracta d’un període en què augmenta el regal de joguines i la publicitat que se’n fa. Tot i els avenços en les polítiques d’igualtat de gènere i els canvis que ja han introduït algunes marques, “està clar que aquest és un àmbit on persisteixen encara certs estereotips, amb l’agreujant que es tracta de productes adreçats a la infància i que, per tant, tenen una influència en la formació de la seva personalitat”, ha remarcat la regidora d’Igualtat, Yolanda Ferrer Polo. La campanya Per Nadal, joguines no sexistes mira de sensibilitzar les famílies per seguir capgirant aquesta tendència i que, a través del joc, es posin els fonaments d’una societat menys sexista.

La iniciativa s’està vehiculant a través de la web i de les xarxes socials de l’Ajuntament i, properament, també es difondrà mitjançant cartelleria i altres suports a diferents punts estratègics de la ciutat.

Font

Deja una respuesta