En este momento estás viendo Rubí presentarà la guia local contra el racisme amb motiu del Dia Internacional de la Persona Migrant

Rubí presentarà la guia local contra el racisme amb motiu del Dia Internacional de la Persona Migrant

Rubí se suma a la commemoració del Dia dels Drets humans, el 10 de desembre, i el Dia Internacional de la Persona Migrant, el 18 de desembre, amb una exposició a la biblioteca Mestre Martí Tauler i la presentació de la guia local contra el racisme. Els objectius de totes dues accions són sensibilitzar i promoure la defensa dels drets humans i el desenvolupament del pensament crític i respectuós al voltant del fet migratori per combatre el racisme.

En el marc d’aquestes dues efemèrides, fins al 30 de desembre, la ciutadania pot visitar l’exposició Joves migrants sols al vestíbul de la biblioteca Mestre Martí i Tauler. La mostra recull els principals rumors que afecten els joves que han arribat al nostre país sols amb l’objectiu de sensibilitzar a la ciutadania sobre la realitat d’aquest col·lectiu i trencar els estereotips, prejudicis i rumors que giren al seu voltant. L’exposició també interpel·la la ciutadania que pot deixar les seves opinions i reflexions sobre la mostra a través d’un formulari anònim.

El pròxim 15 de desembre tindrà lloc la presentació de la guia Parlem i actuem sense racisme (18 h, Biblioteca Mestre Martí i Tauler). Aquest document serà el marc de referència per a l’abordatge del racisme a la ciutat. El document va destinat a la ciutadania a títol individual, a membres d’entitats o associacions veïnals, a professionals de l’àmbit social i educatiu i a la plantilla de l’ens local. La presentació comptarà amb la presència de Kaire Ba Dejuan i l’Alicia Rodríguez de SOS Racisme i el periodista Moha Gerehou. Per assistir-hi, cal formalitzar una inscripció prèvia.

Font

Deja una respuesta