En este momento estás viendo El servei municipal Rubí Brilla sortirà al carrer cada segon dissabte de mes

El servei municipal Rubí Brilla sortirà al carrer cada segon dissabte de mes

El servei municipal Rubí Brilla muntarà un punt informatiu cada segon dissabte de mes a la plaça del Mercat amb l’objectiu de donar a conèixer entre els rubinencs i les rubinenques els serveis que ofereix l’Ajuntament en matèria d’estalvi, eficiència energètica i ús d’energies renovables. Aquest dissabte serà la primera vegada que s’organitzarà l’estand informatiu, que estarà operatiu entre les 10 i les 13.30 h.

La ciutadania podrà apropar-se a aquest espai per resoldre dubtes o trobar assessorament personalitzat i gratuït en qüestions energètiques com:

  • Entendre i descobrir com estalviar a les factures de llum i gas.
  • Què cal tenir en compte a l’hora de fer una instal·lació solar fotovoltaica (quants panells es necessites en cada cas, en funció del consum; quin és el cost; quines empreses instal·ladores ho poden muntar; quines ajudes hi ha disponibles, etc.)
  • Com es pot millorar el confort tèrmic de casa mitjançant la rehabilitació energètica, així com les ajudes que la ciutadania té al seu abast.
  • Quines alternatives de mobilitat sostenible existeixen: vehicle elèctric compartit, quin és el funcionament dels punts de recàrrega municipals, la normativa i ajudes sobre els punts de recàrrega en aparcaments privats, etc.

El regidor de Medi Ambient, Transició Ecològica i Benestar Animal, Andrés Medrano Muñoz, assenyala l’objectiu d’aquesta iniciativa: «El cost de l’energia condiciona cada vegada més les vides de la gent.La nostra voluntat és posar a l’abast de tothom totes les eines possibles per aconseguir reduir aquest impacte i fer-ho de la mà del canvi necessari cap a l’ús d’energies més netes i eficients. Sortim al carrer per formar i informar d’una forma propera i efectiva»

No és imprescindible demanar cita prèvia per ser atès, tot i que és recomanable. La gestió es pot fer a través del correu electrònic rubi_brilla@ajrubi.cat o bé per telèfon (93 581 39 00). Es recomana portar una factura elèctrica per poder resoldre les consultes de forma més àgil i completament personalitzada.

En cas de pluja, la parada informativa es traslladarà al vestíbul del Mercat Municipal.

Rubí Brilla és un servei municipal que té l’objectiu d’acompanyar i facilitar a la ciutadania el camí cap a la transició energètica. A banda del punt informatiu que s’organitzarà cada segon dissabte de mes a la plaça del Mercat, Rubí Brilla ofereix informació i assessorament gratuït de dilluns a divendres.

Font

Deja una respuesta