En este momento estás viendo S’inicien les obres de renovació de la xarxa d’abastament del carrer Marconi

S’inicien les obres de renovació de la xarxa d’abastament del carrer Marconi

Aquesta setmana s’inicien les obres de renovació de la xarxa d’abastament d’aigua del c. Marconi, entre la pl. Progrés i el c. Edison. Els treballs permetran millorar la qualitat del servei que es presta a les persones usuàries.

La xarxa existent en aquesta zona és de fibrociment i es troba molt envellida, fet que provoca avaries recurrents que afecten notablement la prestació del servei i generen molèsties a les persones usuàries. D’altra banda, la xarxa no està mallada, limitant la circulació de l’aigua i la maniobrabilitat de la pròpia xarxa.

Així doncs, les obres que es duran a terme consistiran en la renovació de la xarxa d’aquest tram del carrer de Marconi. Això suposa un total aproximat de 240 metres de canonada de 250 mm de diàmetre de fosa i 125 metres de canonada de 100 mm. També s’instal·laran 11 vàlvules de seccionament noves, es renovaran 12 escomeses i es col·locarà una ventosa, una descàrrega i un hidrant. La nova xarxa tindrà una configuració mallada, fet que fomentarà la recirculació de l’aigua i, per tant, millorarà la qualitat del servei.

Aquestes obres estan incloses al pla d’inversions del servei d’abastament i tenen un pressupost de 211.342 euros. L’actuació es preveu que s’allargui uns dos mesos i no contempla cap tall de trànsit.

Font

 

Deja una respuesta