En este momento estás viendo Jornada ciutadana al parc de la Pau i la Natura

Jornada ciutadana al parc de la Pau i la Natura

L’Ajuntament ha dut a terme recentment una àmplia renovació del parc de la Pau i la Natura. Una de les actuacions que s’han executat, emmarcada en el Pla d’arbrat 2021-2022, ha consistit en la plantació d’una norantena de nous exemplars. Paral·lelament, s’han realitzat treballs per millorar la zona d’esbarjo per a gossos, s’ha incrementat i optimitzat l’enllumenat de tot aquest àmbit i s’ha pintat la pista esportiva. T

Per posar en valor totes aquestes actuacions, el dissabte 7 de maig s’ha organitzat una jornada ciutadana al parc plena d’activitats:

  • De 10.15 a 13.00 h: Activitats de petanca i pràctiques de joc i tir, amb la col·laboració del Grup Petanca 25 de Setembre.
  • De 10.15 a 11.30 h: Circuits i llançaments a cistella i a porteria, amb la col·laboració del CEB Sant Jordi i del CF Juventud 25 de septiembre.
  • D’11.45 a 12.45 h: Classe magistral de zumba, Body Combat, Duet Campi Body Balance, amb la col·laboració de DUET Rubí.
  • De 10.00 a 12.00 h: Activitat canina amb professionals de l’etologia.

Els i les participants a les activitats esportives rebran una peça de fruita cedida pels paradistes del Mercat Municipal, mentre que les persones que assisteixin a l’activitat canina es podran endur una ampolla per poder ruixar les miccions dels gossos. A més, es repartiran plantes de la Font del Ferro.

F6nt

Deja una respuesta